HATAY / DEFNE - Gümüşgöze Ortaokulu

Ekm

Hastane süreci tamamlanan Müdür Yardımcımız Bülent DAĞLI yeniden aramızda. Gümüşgöze ailesi olarak bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz..

Ekm

Öğrencilerin Fen Bilimleri dersinde yaptıkları çalışmalar...

Ekm

4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü dolayısıyla okul bahçemizde öğrencilerimizin şiirler okuduğu, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptığı bir program düzenlendi.

Ekm

Öğrencilerimizi mutlu etmek için her birine okul forması hediye eden Retip KARAALİ başkanlığındaki "Defne'ye Umut Ol" derneğinin tüm yönetimine, Gümüşgöze öğrencileri ve personeli olarak çok teşekkür ederiz.

Murat SAKMAN

Okul Müdürü

Eyl

İlköğretim Haftası Etkinlikleri çerçevesinde okulumuz bahçesinde Gümüşgöze ve Aknehir Çocuk koroları eşliğinde çocuklara yönelik bir etkinlik düzenlendi.

Eyl

2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılında tüm öğrencilerimizi kucaklıyor, herkese iyi bir yıl diliyoruz.

Kas

Gümüşgöze Ortaokulu olarak başlatacağımız e-twinning projesi ile nesli tükenme tehlikesi altında olan ata tohumlarımızı çevremize geri kazandırmak istiyoruz. Kurucusu olacığımız projeyi öğretmenlerimiz Sibel ULU AŞKAR, Emra CELLAT, M. Kasım TÜMKAYA önderliğinde yürütecek, Defne Belediyesi ve TEOFARM Çiftliği ile büyüteceğiz.