HATAY / DEFNE - Gümüşgöze Ortaokulu

Zeka Oyunları Yarışması

Türk Zeka Vakfının düzenlediği Okullar Arası Zeka Oyunları Turnuvasında, 7.sınıflar düzeyinde Akdeniz Bölgesinde 3. , Türkiye genelinde ise 29. olarak Türkiye finallerine katılan öğrencilerimiz Hena GASSALOĞLU, Zülfikar BELLUR ve Damla BÜYÜKAŞIK, hafta sonu Ankara’da gerçekleştirilen yarışmada ilimizi, ilçemizi ve okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Bu yolculuğa çıkarken öğretmen ve öğrencilerimizin ulaşım masraflarını karşılayan Has Turizm Yetkililerine, yolculuk sırasında onları rahat ettirmek için olağanüstü çaba harcayan personele, diğer masraflar için desteklerini esirgemeyen Defne’ye Umut Ol ve Gümüşgöze Sosyal Yardımlaşma Derneklerine;  Gümüşgöze Ailesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz. Sürecin başından beri yanımızda olan Okul Müdürümüz Murat Sakman'a, öğrencilerimizle beraber ter döken öğretmenlerimiz Emra Cellat ve Ertan Çolak'a da sonsuz teşekkürler..

06-05-2024

Yayın: 06.05.2024 - Güncelleme: 06.05.2024 14:04 - Görüntülenme: 15